RegistrationPassword reset
04.04.2024 18:52
AAB April, Update

Beste speler,
Het nieuwe airsoftseizoen trekt volledig op gang met de intrede van het goede weer. Na de koude wintermaanden die traditioneel gevuld worden met gearonderhoud en/of aankopen, is het tijd om vanonder het camouflagenet of bivakzeil te komen en te gaan spelen! Perfecte timing voor een nieuwe update!

• Lopende Projecten
De meeste van onze projecten blijven gewoon doorlopen. Zelfs na het nemen van beslissingen zullen op gepaste tijdstippen evaluaties volgen en zullen er -indien nodig- aanpassingen gemaakt worden aan de regels of structuur.

- Koepel voor Organisaties
We blijven inzetten op een nauwe samenwerking met en tussen de talrijke Vlaamse organisaties. De maandelijkse meetings zorgen ervoor dat alle partijen op de hoogte blijven van de evoluties op de verschillende terreinen. Het aantal betrokken organisaties blijft ook steeds stijgen en we kunnen met trots terugkijken op een succesvol jaar.

Dankzij hun aanpassing van de procedure voor de joule-testen kunnen we sinds kort ook Airsoft Events Belgium, Crimi Events en Airsoft Adventure toevoegen aan de lijst van erkende AAB-organisaties. Ook Fully Loaded, Styx en Smokers SSG hebben de nieuwe Joule regels goed ontvangen en zorgen voor de nodige feedback en ondersteuning… Many thanks!

Verder in deze update lees je meer over de nieuwe Airsofter World Games. Tijdens de afgelopen maandelijkse meeting werd ook dit project meermaals besproken. Het doet plezier te horen dat alle organisaties achter dit project staan en we in de nabije toekomst nog nauwer kunnen samenwerken in de uitbreiding van deze nationale airsoftcompetitie. Zeker een onderwerp om te volgen!

Op 07/04/2024 kun je als speler terug genieten van een heuse airsoft beurs/markt op Blackwoods, georganiseerd door Airborne Events. Meer nieuws vind je op hun facebookpagina.

- Gratis tickets
De komende weken geven we opnieuw gratis tickets weg. We bedanken hiervoor de erkende AAB-organisaties! Hou zeker de AAB-website en Facebook-pagina in de gaten voor meer details en hoe je jouw ticket kan bemachtigen.

- Aanwezigheid op de velden
In april kun je ons terugvinden op verschillende locaties. Hou onze socials in de gaten voor meer informatie. Korneel zal aanwezig zijn op Barchon op 06/04/2024, Jimmy zal aanwezig zijn in Auderghem op 13/04/2024 op het evenement van Shadow Event en natuurlijk kan je Robrecht, Jimmy en Korneel terugvinden op 14/04/2024 op het Airsofter World Games-testevent. Je kan ons herkennen aan de witte AAB patch.

- Ledenadministratie
Gratis lid worden van AAB, het kan! Vermits jullie aangesloten zijn bij AAB, en AAB aangesloten is bij FROS, beschikken jullie over de mogelijkheid (als spelende leden) om een terugbetaling van het lidgeld te vragen aan jullie mutualiteit.

Opgelet: de voorwaarden en de som van de terugbetaling kunnen verschillen van mutualiteit tot mutualiteit, en binnen iedere mutualiteit soms ook van afdeling tot afdeling. Er zijn mutualiteiten en afdelingen die het volledige lidgeld terugbetalen.

Indien je hier toepassing van wilt maken, vraag je het best even na bij je mutualiteit. Via Ledenbeheer.be kan je je attest downloaden dat nodig is voor jouw mutualiteit.

Als jullie lid zijn van een club, aangesloten bij AAB, en de lidgelden van AAB zijn hier automatisch ook inbegrepen, komt de mutualiteit in sommige gevallen zelfs tussen voor een groot deel in de lidgelden van jullie club (en die van AAB).

- Airsofter World
AAB test momenteel een internationale competitie. Dat doen we samen met een aantal Europese bonden en Airsofter World. Na verscheidene online meetings en aanpassingen, is het tijd om effectief het eerste testevent te laten doorgaan.

Op 14 april in The Firehouse in Kluisbergen gaan we er samen met de spelers een interessante dag van maken. De draft versie van het spelreglement wordt als leidraad gebruikt en verschillende open vragen zullen beantwoord worden.

Teams strijden met 5 tegen 5 om een missie te voltooien. Beide speelzijden hebben een andere missie om zich op te focussen, maar de missies zijn aan elkaar gelinkt.
Wil je het event volgen of zelf deelnemen? Volg dan volgende link: https://airsofter.world/en-us/game/3472

- Vacatures
AAB blijft in beweging en om deze beweging te kunnen blijven voortzetten, zijn we op zoek naar extra medewerkers. We zijn specifiek op zoek naar mensen voor:
+ Opvolgen van terreinen
+ Communicatie

Naast deze specifieke functie zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor airsoft in België om ons team te versterken. Heb je interesse? Neem dan zeker contact op met ons via onze socials of via mail: [email protected]

• Afgewerkte projecten/deelprojecten en beslissingen
Sommige projecten zijn van korte duur en kunnen niet ondergebracht worden in de lopende projecten. Deze kortere projecten of eenmalige beslissingen kan je in deze rubriek vinden.

- Nieuwsbrief
Deze informatie wordt ook via een nieuwsbrief verstuurd. Wil je op de hoogte blijven via mail, zorg dat in je profiel op Ledenbeheer.be ‘Communicatie ontvangen’ aanstaat. Zo ben je zeker dat je de updates ontvangt.

Met sportieve groet,
Airsoft Alliantie België VZW
0 Comments
Send
No results found.